Branches

Zorg

Een (groot)keuken in de zorg wordt intensief gebruikt. Dat stelt hoge eisen aan de inrichting van de ruimte en de kwaliteit van de apparatuur. Duurzaamheid, hygiëne en voedselveiligheid zijn belangrijke thema’s. Wij ontwerpen samen met u een bezoekersrestaurant, (afdelings)keuken of een keuken voor kleinschalig wonen, die volledig is afgestemd op de wensen van uw cliënten, bezoekers en medewerkers.

Neem contact op
Zorg

Zakelijk

Een bedrijfskantine of bedrijfsrestaurant is een omgeving waar uw medewerkers elkaar kunnen ontmoeten tijdens bijvoorbeeld een lunch, een kop koffie tijdens de pauze of aan het werk zijn als flexplek. Grootkeuken techniek Nederland zorgt voor de juiste en praktische inrichting.

Neem contact op
Zakelijk

Scheepsbouw

Een goed geoutilleerde keuken in kleine moderne jachten, klassieke zeilschepen, grote particuliere schepen of zeeschepen?  Die kunnen wij voor u , passend volgens de vormen van het schip, ontwerpen en realiseren. Zo kunt u tijdens uw vaart genieten van een veilige duurzame keuken.

Neem contact op
Scheepsbouw

Horeca

Top gastronomie start met een goede basis. Terwijl uw gasten genieten van heerlijke gerechten, worden de medewerkers in de keuken ondersteund door de nieuwste technologie in keukenapparatuur. Een duurzame en efficiënte inrichting met de mooiste apparatuur binnen uw budget. Plannen voor een (nieuwe) horecakeuken? Grootkeuken techniek Nederland maakt voor u graag vrijblijvend een maatwerk voorstel.

Neem contact op
Horeca