Service & Onderhoud

Service & Onderhoud
Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Op gebied van service en onderhoud proberen wij altijd voorop te lopen met techniek. Onze monteurs volgen altijd alle trainingen van onze fabrikanten en beschikken over de NEN en VCA certificaten.

Geen merk is voor ons onbekend. Doordat wij nauw samenwerken met een aantal collega bedrijfen, beschikken wij over een grote database vol met technische tekeningen en schema's. Hierdoor kunnen onze monteurs aan bijna alle apparaten service en onderhoud uitvoeren.

Voor een groot aantal machines hebben wij ook standaard onderhoudssets. Op deze manier kunnen wij op voorhand al een goede prijsindicatie naar de klant geven qua onderhoudskosten.

Wij verlenen service op de volgende merken:
• MyChef
• Hobart
• ATA
• Gram
• Rational
• Miele
• Ascobloc
• Winterhaltem

Wij bieden onderhoud aan op twee manieren:

Check & Repair

Bij deze module komen wij jaarlijks bij u langs om u apparatuur te controleren en eventueel direct repareren. Wij voeren dan ook de verplichte NEN3140 keuring uit. Als de klus is afgerond krijgt u van ons de ingevulde checklist (per object) waarin u kunt zien wat wij gecontroleerd hebben en hij dient tevens als keuringsbewijs voor de verzekering. Mocht hier blijken dat er grote gebreken zijn, dan krijgt u vrijblijvend van ons een passende offerte.

Neem contact op
Check & Repair

Check & Maintain

Bij deze module komen wij jaarlijks bij u langs om u apparatuur te controleren en vervangen wij direct alle slijtage onderdelen preventief. Hierdoor is kans op tussentijdse storingen nog kleiner. Tevens wordt de garantie door bij ons aangeschavde apparatuur met een jaar verlengt. Als de klus is afgerond krijgt u van ons de ingevulde checklist (per object) waarin u kunt zien wat wij gecontroleerd hebben en hij dient tevens als keuringsbewijs voor de verzekering.

Als u een van deze modules kiest krijgt u ook 15% korting op voorrijkosten en arbeidsuren tijden tussentijdse stotingen.

Neem contact op
Check & Maintain

Service

Uitterraad kunt u ook gebruik maken van onze monteurs zonder verdere verplichtingen. Onze monteurs zullen dan zo snel mogelijk voor u klaar staan en op locatie een passende oplossing voor u maken.

Neem contact op
Service
Keuringen
Keuringen

NEN3140 (staat voor Bedrijfsvoering van elektrische installaties - Laagspanning) VCA (staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers)

24/7 Service
24/7 Service

Wij zorgen dat u storing zo snel mogelijk wordt opgelost. Storingen kunt u 24/7 melden door te bellen met 074 - 750 13 75

Onderhoud
Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen! Wij bieden diverse periodieke onderhoudspakketten aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.